• Tirsdag 2.mai fridag

Samarbeidsutvalget har bestemt at tirsdag 2.mai blir fridag for våre elever. Dette er avspasering for ettermiddagsarrangementer elevene har deltatt og skal delta i dette skoleåret. SFO holder åpent. Elevene avspaserer for schoolympics ettermiddagen i høst og for åpen skole arrangement 1.juni fra 17.00-19.00.

• Førskoledag ny dato.

Velkommen til førskoledag onsdag 31.mai

• Nye telefonnumre

Kopervik skole har gått over til it-telefoni. Våre telefonnumre er endret.

• Anleggsarbeid og sikkerhet

Det bygges gang- og sykkelsti mellom Bygnes og Skår. Vedlagt informasjon fra Statens vegvesen. Det vil bli egen demonstrasjon av blindsoner for berørte elever. Statens vegvesen er veldig positive til å informere og forebygge.

• Planleggingsdager SFO

SFO har fem planleggingsdager i året. På disse dagene er SFO stengt for elevene. For skoleåret 2016-2017 er følgende datoer planleggingsdager: 17.08, 19.09, 03.10, 11.11 og 26.05.17.

• Alle elever har Feidebruker

Alle elever og ansatte i Karmøy kommune har sin personlige FEIDE-bruker. Denne brukes til pålogging på de fleste av nettportalene som elevene på Kopervik skole har tilgang til.

Kopervik skole Asaldalveien 115 4250 KOPERVIK Tlf: 52857587 Epost: kopervik@karmoy.kommune.no
4 Bilde av skolen
Null mobbing