• God innsats av guttelaget i håndball.

Kopervik skoles guttelag gjorde god innsats i håndballtureningen på torsdag. Det var kun turneringsvinnerne som klarte å slå guttene våre. Det var ekstra kjekt at guttene revansjerte høstens tap mot Norheim skole ved å beseire dem nå.

• Adventsgudstjeneste og alternativt opplegg.

Tirsdag 6.desember deltar Kopervik skole på adventsgudstjeneste for siste gang på menighetssenteret. I 2017 blir det den nye kirka som åpner for adventsgudstjenester. Skolen gjennomfører alternativt opplegg for de elevene som bes fritatt adventsgudstjenesten. Vi informerer mer gjennom ranselpost/vigilomeldinger i neste uke.

• Håndballjentene våre ble MESTERE!!

Hurra!! Vi gratulerer håndballjentene våre. De er Haugalandsmestre i håndall etter å ha vunnet mot sin vanskeligste rival, nemlig Eide skole. Jentene spiller til vanlig på samme håndballag i KIL, men torsdag måtte de altså kjempe mot hverandre i en spennende finale. 7-5 ble resultatet. Pokalen havner i premieskapet vårt.

• Anleggsarbeid og sikkerhet

Det bygges gang- og sykkelsti mellom Bygnes og Skår. Vedlagt informasjon fra Statens vegvesen. Det vil bli egen demonstrasjon av blindsoner for berørte elever. Statens vegvesen er veldig positive til å informere og forebygge.

• Planleggingsdager SFO

SFO har fem planleggingsdager i året. På disse dagene er SFO stengt for elevene. For skoleåret 2016-2017 er følgende datoer planleggingsdager: 17.08, 19.09, 03.10, 11.11 og 26.05.17.

• Alle elever har Feidebruker

Alle elever og ansatte i Karmøy kommune har sin personlige FEIDE-bruker. Denne brukes til pålogging på de fleste av nettportalene som elevene på Kopervik skole har tilgang til.

Kopervik skole Asaldalveien 115 4250 KOPERVIK Tlf: 52846840 Epost: kopervik@karmoy.kommune.no
4 Bilde av skolen
Null mobbing